Івано-Франківськ

Ремонт дороги Татарів – Кам’янець-Подільський підходить до завершення

Дорога проходить високогірними районами зі складним рельєфом, що ускладнювало проведення ремонтних робіт.

630 360 1618310905 843

Оновлена дорога Р-24 Татарів – Кам’янець-Подільський стала туристично привабливішою, повідомляє Служба автодоріг в Івано-Франківській області, пише ПІК.

«Ремонт дороги Р-24 Татарів – Кам’янець-Подільський підходить до завершення. В минулому році оновлювали окремі ділянки в Надвірнянському, Верховинському та Коломийському районах. На поточний рік маємо завдання за Президентською програмою Велике будівництво оновити ще кілька ділянок у Косівському та Коломийському районах», – коментує Начальник Служби автомобільних доріг в Івано-Франківській області Василь Буджак.

Зазначимо, що дорога Р-24 Татарів – Кам’янець-Подільський проходить високогірними районами зі складним рельєфом, що ускладнювало проведення ремонтних робіт.

“Доводилося реалізувати проекти та технічні рішення для інженерного захисту гірських ділянок від небезпечних геологічних процесів. Зокрема це й систематичний нагляд на дорогах у складних умовах (зсувні та зсувонебезпечні ділянки, притискні ділянки гірських річок і селевих потоків). Однак саме гірська місцевість додає привабливості дорозі Р-24 Татарів – Кам’янець-Подільський, яку ще називають «Золотою підковою Карпат», – зазначають у САД.

Ця траса проходить і через Дністровський регіональний ландшафтний парк, що є важливим для розвитку туристичної галузі та економіки Івано-Франківщини загалом.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас у  FacebookInstagramYoutube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено