Івано-Франківськ

Спортсмени зі Снятина стали призерами національного чемпіонату з джиу-джитсу (ФОТО)

Йдеться про вихованців Снятинського спортивного клубу "Легіон".

Спортсмени зі Снятина стали призерами національного чемпіонату з джиу-джитсу (ФОТО)

Спортсмена зі Снятина днями взяли участь у національному чемпіонаті з джиу-джитсу UKRAINE NATIONAL CHALLENGE JIU JITSU CHAMPIONSHIP GI & NO GI у Києві. Загалом на змаганнях зареєструвалися 850 спортсменів з усієї України, Молдови, Казахстану, США, Кіпру, Білорусії та Узбекистану. Про це повідомляє Снятинська міська рада, пише ПІК.

У запеклих сутичках юні спортсмени продемонстрували вправність на татамі та поповнили свою скарбничку черговими нагородами.

  • Пасенюк Захарій 🥇gi та 🥈no gi
  • Солтисік Тарас 🥈no gi
  • Сердюк Юрій 🥇gi та 🥇nо gi.
“Вітаємо переможців і призерів та їх тренера Мирослава Пасенюка з відмінним результатом! Бажаємо подальших успіхів та перемог!”, – йдеться у повідомленні.
Спортсмени зі Снятина стали призерами національного чемпіонату з джиу-джитсу (ФОТО) Спортсмени зі Снятина стали призерами національного чемпіонату з джиу-джитсу (ФОТО) Спортсмени зі Снятина стали призерами національного чемпіонату з джиу-джитсу (ФОТО)
До слова, джиу-джитсу ― одне з найдавніших східних бойових мистецтв, яке вважають родоначальником інших видів східної боротьби. Його назва перекладається як «мистецтво м’якості», а головний принцип джиу-джитсу ― перемогти, піддавшись. Майстер джиу-джитсу поступається супротивникові доти, доки той не опиниться у пастці, а потім скеровує його дії проти нього самого ж.
Читайте також у ПІК:
Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено