Івано-Франківськ

Відновлення екологічного балансу: Ямницька ТГ підписала угоду з Румунією (ФОТО)

Основна мета співпраці полягає в участі у спільних проектах, які фінансуються за підтримки Європейського союзу.

IMG 1729 1024x683 1 scaled

30 січня 2022 року Ямницька територіальна громада уклала меморандум про співробітництво з містом Ардуд (повіт Сату-Маре, Румунія). Офіційний документ підписали сільський голова Ямницької сільської ради Роман Крутий та міський голова міста Ардуд – Овідіу Маріус Дума, пише ПІК.

“Сторони розвиватимуть взаємне партнерство в галузі охорони навколишнього середовища, будуть сприяти розвитку та реалізації національних стратегій щодо запобігання та боротьби з причинами пошкодження екологічного балансу обох громад, реалізовувати культурні обміни та сприяти соціально-економічному розвитку”, – йдеться на сайті Ямницької громади.

IMG 1662 1024x683 1 scaled

В рамках візиту гості відвідали ПрАТ “Івано-Франківськцемент”, побували в Ямницькому ліцеї, церкві Святого Миколая, а також ознайомилися з роботою сільської ради, Центру надання адміністративних послуг та Центру первинної медико-санітарної допомоги.

IMG 1817 1024x683 1 scaled IMG 1640 scaled photo1643719848 1024x768 1 scaled

Голова Ямницької територіальної громади Роман Крутий зазначив, що налагодження партнерських взаємин між українською та румунською сторонами обов’язково стане новим поштовхом для подальшого розвитку громад.

В свою чергу, міський голова м. Ардуд – Овідіу Маріус Дума заявив, що таке співробітництво принесе позитивний результат та висловив щиру вдячність за гостинність.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас у  FacebookInstagramYoutube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено