Івано-Франківськ

Прописка та довідка про несудимість: у Дії зʼявилося шість нових послуг

Зокрема, у додатку «Дія» з’явилася функція «Опитування». За словами Президента, це фактично старт цифрового народовладдя.

63c9f81778865d84ddc45 scaled

Сьогодні, восьмого лютого, у Києві під час Diia Summit презентували нові послуги, які уже доступні на порталі «Дія» або у мобільному застосунку, пише ПІК. 

Йдеться про:

  • Зміна прописки. Віднині кожен без жодних папірців і черг просто може вказати адресу, за якою планує проживати, через застосунок або на порталі Дія.
  • Довідка про несудимість. Отримати цю довідку можна буде у декілька кліків, не використовуючи послуги посередників.
  • Шеринг техпаспорту. У декілька кліків ви можете поширити техпаспорт у застосунку із близькою людиною, яка користується вашим авто.
  • Опитування. Це дасть можливість для спілкування держави з українцями та принесе цінний зворотній зв’язок. Опитування допоможуть органам влади дізнатися думку суспільства з того чи іншого приводу.
  • Автоматична реєстрація будівництва. Раніше його можна було отримати на порталі Дія, але чекати розгляду протягом 10 робочих днів. Відтепер послуга надається автоматично, а результат замовник отримує одразу.
  • Е-грошова допомога ВПО без зміни даних. Тепер замість того, щоб ходити до чиновників та приносити теку тих самих паперів – можна за кілька хвилин отримати послугу на порталі Дія.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено