Івано-Франківськ

Для безпеки руху на дорогах Прикарпаття застосували роторну техніку: де саме

Прибрали снігові вали та розчистили гірські ділянки траси від наметеного снігу.
10626 1200x800 2 scaled
На дорозі Р-21 Долина – Хуст для покращення безпеки дорожнього руху застосували роторні снігоочисники. Механізми здійснювали видалення снігових валів, розчищення гірських ділянок дороги від наметеного снігу шляхом відкидання на узбіччя, повідомляє служба автомобільних доріг (САД) в Івано-Франківській області, пише ПІК.
“На ранок 9 лютого на дорогах державного значення задіяно 16 снігоочисних механізмів та 20 працівників. За добу використано 108 т солі та 10 т піщано-сольової суміші. Дорожнє покриття переважно мокре. Проїзд забезпечений”, – йдеться у повідомленні САД.

Як повідомляють синоптики, протягом дня температура повітря на Прикарпатті близька до нуля, у високогірних районах до 4 градусів морозу.

Дорожники радять водіям та пішоходам неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху: не перевищувати швидкість, користуватися пасками безпеки, дотримуватися безпечної дистанції.

У разі надзвичайних ситуацій на дорозі варто звертатися до чергових диспетчерів Служби автомобільних диспетчерів в Івано-Франківській області: 067-340-39-62 та 034-272-22-28.

  • Фото ілюстративне

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено