Івано-Франківськ

Львівський мер провів нараду щодо дій на випадок війни: що ухвалили

В одній із лікарень міста облаштують підземну операційну та палату стаціонарного лікування хворих.

6 1 scaled

У Львові провели позапланове засідання комісії з надзвичайних ситуацій. Головна тема – військова загроза з боку Росії. Порядок денний стосується виключно забезпечення безперебійної життєдіяльності міста на випадок надзвичайної ситуації, повідомийй мер міста Андрій Садовий у Фейсбук, повідомляє ПІК.

Він надав перелік рішень, які сьогодні ухвалили.

“Вони без конкретики, бо є речі, які треба готувати, але не можна озвучувати. Це в першу чергу обумовлено нашою з вами безпекою”, – зазначив Садовий.

Коротко про прийняті рішення:

Вода. Ми розглядаємо різні можливості автономної подачі води мешканцям львівської громади на випадок повної зупинки роботи водопровідної мережі.

Медицина. Керівники медзакладів отримали завдання збільшити об’єм банку крові і забезпечити її необхідну кількість. Також це стосується медикаментів, медичних засобів та продуктів харчування.

У одній із наших лікарень буде облаштовано підземну операційну та палату стаціонарного лікування хворих.

Електроенергія. Важливо забезпечити альтернативні джерела живлення для функціонування стратегічних підприємств міста.

Комунікація та оповіщення. На випадок, якщо традиційні засоби зв’язку будуть відключеними або відсутня електроенергія. Місто повинне забезпечити альтернативні шляхи комунікації із населенням.

“Пам’ятайте, що найбільше, чого зараз хоче ворог – це паніка і недовіра. Ми не можемо дати йому жодного шансу. Трохи згодом опублікую ширше роз’яснення та наш план дій. Слава Україні!”, – завершив свій допис Садовий.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено