Івано-Франківськ

Ваш гороскоп на тиждень 14-20 лютого

Скорпіонам астрологи прогнозують гармонію з коханою людиною, а Ракам радять підготувати себе до нових проєктів у бізнесі.

120476491 1025695527874953 4681407913739371735 n 1 scaled

Ваш гороскоп на тиждень 14-20 лютого є добрим запобіжником для кожного, хто остерігається “гострих кутів” у будь-яких питаннях, пише ПІК.

  • ОВЕН

Новий тиждень принесе чудовий настрій та здійснення бажань. Ваш витончений авантюризм і сміливість привертають увагу протилежної статі. Час романтики, щасливого сімейного життя, а також з’являється шанс зайняти лідерські позиції, просунутися вгору кар’єрними сходами, підвищити рівень доходу.

Важливо не перевитратити свій внутрішній ресурс, зберегти сили для довгострокових проєктів та робіт, які можуть розпочатися вже найближчим часом.

  • ТЕЛЕЦЬ

Не переймайтеся, якщо не встигаєте за іншими людьми – зараз не найкращий час для гонитви за матеріальними та іншими благами. Не соромтеся звертатися за допомогою  – вам її з радістю нададуть.

Користуйтеся своєю привабливістю, що посилилася – саме це допоможе вирішити більшість питань. Терплячість та політ творчої фантазії сприяють вам у досягненні поставленої мети. Настав час переглянути свої амбітні плани та зайнятися особистим життям.

  • БЛИЗНЯТА

Можливо отримання звістки, яка докорінно змінить стан ваших справ, змусить вас змінити життєву стратегію, позбутися своїх переконань. В результаті ви знайдете гармонію з самим собою і досягнете гармонії з навколишнім світом.

Протягом тижня можна вирішити більшість фінансових справ, знайти компромісне рішення для спірних питань, отримати довгоочікувані дозволи чи документи. Багато представників знака Близнята отримають основу для зльоту у фінансовій сфері.

  • РАК

Різкі перепади настрою, вибух емоцій, бажання отримати все й одразу може негативно позначитися на особистих взаєминах із близькою людиною.

Час максимально включає ваш потенціал, що, з одного боку, допомагає досягти успіху в соціумі, зайняти своє місце під Сонцем, але з іншого, відволікає вас від чогось особистого, спокійного, сімейного. Зараз дуже важливо встановити гармонію в особистих взаєминах, підготувати себе до нових проєктів у бізнесі.

  • ЛЕВ

Чудовий тиждень, все виходить так, як ви хочете, життя налагоджується. Але не варто всім розповідати про своє щастя, не довіряйте стороннім, інакше ваші задуми будуть наперед приречені на провал.

Даний час допоможе вам набути популярності, значно просунути свої інтереси, проєкти, що затяглися. У особистих взаєминах досягається гармонія, ви отримуєте багато уваги з боку представників протилежної статі.

  • ДІВА

Тиждень розкриття таємниць, усвідомлення справжніх причин того, що відбувається з вами, як в особистому житті, так і в соціальному. Прекрасний час для позбавлення від страхів і сумнівів у собі чи почуттях партнера.

Скористайтеся цим періодом для того, щоб прояснити теми, що хвилюють, сказати те, про що давно мовчали. Дуже ефективний тиждень – час створення бази майбутніх успіхів, більше пов’язаний із фундаментальними питаннями, які поки що не надто явно виражені у зовнішніх проявах.

  • ТЕРЕЗИ

Для більшості Терезів тиждень складеться позитивно, однак деяка напруженість присутня. Найкращий час для того, щоб відмовитися від звички постійно довго думати, зважувати всі “за і проти”, перш ніж ухвалювати рішення.

Найближчим часом важливо швидко і легко приймати зміни, які обов’язково принесуть плоди та результати, що задовольняють вас. Особисте життя яскраве та пристрасне, можливі цікаві пропозиції щодо ділової співпраці з представниками протилежної статі.

  • СТРІЛЕЦЬ

Посилюється ваш артистизм, тому виступи на публіці, активна соціальна позиція допоможуть досягти вищого становища в суспільстві, просунутися в кар’єрі, заявити про себе і набути популярності, стати затребуваною людиною.

Цей час відкриє вам більше можливостей, до того ж не лише у суспільному житті. Не забувайте про любих, рідних, близьких людей, приділіть увагу дітям – зараз найкращий час досягти порозуміння, усунути давні протиріччя з оточенням.

  • СКОРПІОН

Через довіру одне до одного досягаєте гармонії з коханою людиною. Зараз не час для ревнощів і сумнівів, цінуйте почуття близьких людей, і намагайтеся виправдати хороше ставлення до себе.

Намагайтеся встановити баланс у взаєминах із співробітниками, діловими партнерами – “не перетягуйте ковдру на себе”. Чудовий період для фінансової сфери, вирішення майнових питань, професійної сфери. Деякі ділові стосунки можуть стати романтичними.

  • КОЗОРІГ

Сприятливий тиждень, вдається зробити дуже багато, вирішити найскладніші питання та вийти із заплутаних ситуацій. Зараз не час для впертості та агресивної конкуренції – бережіть свою репутацію, оточуйте себе корисними людьми, у деяких питаннях варто виявити м’якість, піти на поступки.

Підвищується рівень вашої відповідальності за інших людей. Можливі щасливі події у особистому житті, приємні звістки. У вашому житті починається новий, більш умиротворений та гармонійний період.

  • ВОДОЛІЙ

Тиждень переживань, обнулення за деякими темами та відродження у новій якості. Криза дає нові можливості для зростання, відкриває багато ситуацій, що трапилися, з іншого боку. Стримуйте себе у ситуаціях несправедливості, яких досить багато у житті, ви можете втратити контроль над собою.

Для вирішення особистих питань тиждень сприятливий. Можливі несподівані витрати, необхідність вкладення коштів заради отримання вигоди вже найближчим часом.

  • РИБИ

Все чудово – на вас чекають щастя та талан. Тиждень покаже, що всі негативні події в минулому сталися не даремно, саме це послужило відправною точкою до позитивних змін.

Найближчими днями потрібно ухвалити важливі рішення, як діяти далі, щоб максимально ефективно використати сприятливі можливості. У любовній сфері загалом все гаразд. Гарний час для того, щоб знайти своє місце у соціумі та зміцнитися на досягнутому рівні.

5c63f1309d738  1200 scaled

Читайте також:

Оцінка експерта: що буде з українцями, якщо розорити олігархів

У Богородчанах продадуть на аукціоні великий магазин: стартова ціна 99 млн грн (ФОТО)

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagram , Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено