Івано-Франківськ

Стало відомо, у яких районах Прикарпаття замінять електролічильники

В Івано-Франківській області наразі уже встановили понад 120 000 нових лічильників.

1510201902

У 2022 році АТ «Прикарпаттяобленерго» проведе заміну 30 116 лічильників старого взірця на СМАРТ-лічильники – прилади обліку нового покоління, пише ПІК.

“Заміна лічильників охопить населені пункти Яремчанської міської ради, Надвірнянського, Коломийського, Калуського, Косівського районів, колишніх Долинського та Рожнятівського районів та м. Івано-Франківськ”, – розповідають в «Прикарпаттяобленерго».

Роботи проводитимуть представники підрядних організацій, обраних відповідно до тендерних конкурсів.

В Івано-Франківську, Яремчанщині та Надвірнянщині працюватимуть представники підрядної організації ПП «Інтер-Буд-Інвест». У Коломийщині та Косівщині працюватимуть ОЛБ «Електрик», на Калущині – фахівці КМК «Електро», на Долинщині та Рожнятівщині – працівники компанії ЗахідніЕнергоТехнології.

“Коли до клієнта завітає представник компанії, але без спецодягу підприємства, йому не варто хвилюватись, але варто попросити працівника показати документ, який посвідчує його особу та вказує підрядну організацію, яку він представляє”, – пояснюють працівники «Прикарпаттяобленерго».

Там також зазначають, що СМАРТ-лічильники несуть вигоду для клієнта, оскільки надають можливість економити гроші без зміни енергоспоживання за рахунок переходу на зонний облік та активне споживання в нічну пору доби. “Розумний лічильник” може рахувати спожиту з 23:00 до 7:00 електроенергію за тарифом, меншим на 50%. Тож, якщо вмикати потужні електроприлади в цей час, наприклад, бойлер або електродуховку, можна відчутно зменшити рахунок.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено