Івано-Франківськ

Ахметов та Пінчук знову покинули Україну: як це пояснили

Тим часом так звана влада ОРДЛО лякає своїх людей ймовірним наступом ЗСУ.

cb3e831 litak achmetova

Бізнесмени Рінат Ахметов та Віктор Пінчук знову вилетіли з України 18 лютого, пробувши в країні два дні, повідомляє Українська правда, пише ПІК.

За даними “Української правди”, Пінчук уранці вилетів до Мюнхена (Німеччина), де 18-20 лютого відбувається Мюнхенська конференція з безпеки.

19 лютого Ялтинська європейська стратегія (YES) та Фонд Віктора Пінчука проведуть у Мюнхені 5-й Український ланч на тему “Безпека Європи вирішується в Україні”.

Літак Ахметова, згідно з даними сервісу FlightRadar, вдень вилетів до Женеви (Швейцарія).

 “Рінат Ахметов сьогодні, справді, вилетів до Женеви, де у нього запланована низка зустрічей. Завтра він планує вилетіти до Лондона (також для проведення зустрічей), Але за перших ознак реальної загрози він одразу ж повернеться до України, щоб бути тут – разом з Україною та українцями”, –  підтвердила речниця Ахметова Анна Терехова для “Радіо Свобода”.

До слова, загострилася морально-психологічна атмосфера в тимчасово окупованому Донбасі. Маріонеткова влада оголосила евакуацію мешканців Донецька та Луганська до Росіії. Пояснили це фейком, що Зеленський ось-ось віддасть наказ про вторгнення ЗСУ в “ДНР-ЛНР”.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас у  FacebookInstagramYoutube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено