Івано-Франківськ

Разом з начальником депо крали дизельне паливо на залізниці: на Тернопільщині викрили спільників

Кірм розкрадання дизпалива фігуранти торгували підробленим алкоголем.

Територія локомотивного депо Тернопіль Львівської залізниці (ТЧ-5) - Тернопіль

На Тернопільщині, під процесуальним керівництвом Теребовлянської окружної прокуратури викрили групу осіб, яка розкрадала дизельне паливо у підрозділах локомотивного депо регіональної філії «Львівська залізниця» (ч. 3 ст. 185 КК України), повідомляє прокуратура облоасті, пише ПІК.

За версією слідства, до складу злочинної групи з 6 осіб входили двоє місцевих жителів, а також начальник локомотивного депо та троє машиністів, які мали доступ до місць накопичення і зберігання палива.

“Зазначені особи, перебуваючи у змові й використовуючи спеціально обладнаний автомобільний транспорт та засоби мобільної комунікації, організували викрадення великих обсягів палива безпосередньо із паливних баків локомотивів з метою подальшої реалізації на «тіньовому» ринку. За попередніми даними, зловмисники викрадали за місяць близько 2 т пального. Крім того, вони торгували підробленим алкоголем”, – йдеться у прокурорському  повідомленні.

У прокуратурі області також зазначають:

“Під час проведення обшуків правоохоронці вилучили 2700 л дизельного палива, 140 л спирту, 130 пляшок підробленої горілки відомих марок українського виробництва, а також записи чорнової бухгалтерії. Вирішується питання щодо повідомлення особам про підозру та обрання їм запобіжних заходів. Триває розслідування, що здійснюють слідчі поліції”.

За вчинене фігурантам загрожує до 6 років позбавлення волі.

Викриття протиправних дій здійснювалось за участі підрозділу «КОРД», працівників УКР та оперативних служб ГУНП в Тернопільській області, ВСП «Івано-Франківський загін воєнізованої охорони» регіональної філії «Львівська залізниця».

  • Фото ілюстративне.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено