Івано-Франківськ

Жительці Болехова відмовили у субсидії: суд постановив надати

Влада громади відмовила громадянці у коштах на придбання у 2021 році скрапленого балонного газу для побутових потреб.

bca3fa1eef435c192f4405a5fe47bd74

Івано-Франківський окружний адміністративний суд прийняв рішення на користь мешканки м. Болехів, повідомляє адмінсуд, пише ПІК.

“Жінка є учасником бойових дій, особою з інвалідністю першої групи. Відповідно до статті 12 Закону України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту” має право на отримання 75-процентної знижки плати за користування комунальними послугами та скрапленим балонним газом для побутових потреб в межах середніх норм споживання. Позивач звернулася до Управління праці та соціального захисту населення Болехівської міської ради із заявою про виділення коштів на придбання зрідженого газу на трьох осіб на 2021 рік. Втім, їй відмовили”, – йдеться у повідомленні.

Суд визнав протиправною відмову у включенні її до Єдиного державного реєстру отримувачів житлової субсидії на придбання у 2021 році скрапленого балонного газу для побутових потреб.

А також зобов’язав Управління праці та соціального захисту населення виконавчого комітету Болехівської міської ради включити позивачку до реєстру та надати пільги на отримання 75-процентної знижки плати.

Детальніше читайте тут.

Читайте також: 

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено