Івано-Франківськ

Ми на своїй землі і нічого, і нікому не віддамо – Володимир Зеленський звернувся до нації (ВІДЕО)

Екстрене засідання Ради Безпеки ООН щодо України призначено на 4 годину ранку за Києвом.

Президент України Володимир Зеленський переконаний, що зараз немає причин для хаотичних дій, а останні дії Російської Федерації – це порушення суверенітету та територіальної цілісності України, тому вона має нести відповідальність за наслідки, повідомляє ПІК з посиланням на Факти.

“Ми на своїй землі, нічого і нікого не боїмось, ми нічого і нікому не винні. І нічого, і нікому не віддамо. Ми в цьому впевнені”, – заявив Зеленський.

Він також вкотре апелював до світової спільноти.

“Дуже важливо побачити зараз, хто наш справжній друг і партнер, а хто продовжить лякати Росію словами. Ми не піддамось на будь-які провокації. Наші кордони надійно захищені. Створено систему територіальної оборони. Україна має право на індивідуальну та колективну самооборону. За нами правда. І правду ми не будемо приховувати від вас”, – запевнив українців глава держави.

Нагадаємо, що вчора, 21 лютого , Путін підписав укази про незалежність Л/ДНР, разом з цим документов доручив введення російських військ на територію Донбасу. На підписанні були присутні керівники фейкових утворень Пушилін та Пасічник.

Аналітики вважають, що відтепер Донбас може повторити долю окупованого Криму, якщо світ не відреагує на дії Путіна адекватно.

Сьогодні, 22 лютого, о 4.00 ранку за Києвом, Рада безпеки ООН скликає екстрене засідання на тлі визнання Росією псевдореспублік. Про це повідомляє УНН.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас у  FacebookInstagramYoutube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено