Івано-Франківськ

На Прикарпатті відключають вуличне освітлення задля безпеки

Також жителів області просять виключати світло після 23 години вечора.

На Прикарпатті відключають вуличне освітлення задля безпеки

На Прикарпатті в громадах повідомляють про відключення вуличного освітлення та підсвітку головних будівель. Людей також просять до 8 години ранку не виходити з дому, пише ПІК.

Зокрема, про це повідомив голова Коломийської громади Богдан Станіславський.

“Невдовзі вуличні ліхтарі у Коломиї буде вимкнено. Це робиться у військових цілях. Завдяки такому кроку ми посилимо рівень захищеності від ймовірних ракетних ударів та авіаударів, знизивши світлову силу у повітрі”, – написав він.

Станіславський також додав, що це не пов’язано з фейковими новинами щодо електромережі. Побутова техніка, телевізор чи інші прилади вимикати не потрібно. Мова йде тільки про освітлення.

Про відключення освітлення повідомили також у Болехівській громаді .

“Увага! З 23.00 год – прохання вимкнути світло! Ми також вимикаємо вуличне освітлення, підсвітку головних будівель! Це необхідний крок! Просимо максимального поширення”, – зазначила міська рада.
У Долині мешканців просять дотримуватися світломаскувального режиму.
“До 6:00 вимкніть світло у помешканнях. Мова йде саме про вимкнення світла на вулицях та житлових будинках, а електронні прилади можуть працювати у звичному режимі. Не панікуємо, коли вимкнеться вуличне освітлення. Все за планом”, – написав міський голова Іван Дирів у Фейсбук.
Такі інформацію повідомили й в інших містах Івано-Франківської області.
Читайте також у ПІК:
Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено