Івано-Франківськ

Поліція застерігає прикарпатців: не підіймайте підозрілі або цінні предмети (ФОТО)

Такі знахідки можуть виявитися небезпечними для здоров’я і навіть життя.
274350217 7561347247239183 3233632618766102697 n scaled

Поліція Івано-Франківської області застерігає мешканців – не підіймайте підозрілі або цінні предмети. Вони можуть бути небезпечними для здоров’я та навіть життя, інформує ПІК.

“У зв’язку з військовою агресією з боку Російської Федерації на території України в інформаційних ресурсах з’являються повідомлення про виявлення небезпечних предметів. Зокрема йдеться про виявлення протипіхотних мін, заборонених міжнародним гуманітарним правом, які нагадують «метеликів»”, – повідомляє поліція області.

Крім того, у повідомленнях йдеться про можливість знайти мобільний телефон чи іншу цінну річ, яка може бути замінована. Подібні знахідки можуть не лише спричинити шкоду здоров’ю людини, але й забрати її життя.

“У зв’язку з цим поліцейські закликають громадян бути пильними і обережними, а також пояснити дітям необхідність бути уважними та не чіпати підозрілі предмети. Про виявлення подібних підозрілих знахідок слід повідомити до найближчого відділу поліції, штабу територіальної оборони або органу влади”, – додають у поліції.

Нагадаємо, прикарпатців також просять не використовувати дрони та не перебувати на дахах без потреби. 

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено