Івано-Франківськ

Раунд перший: як пройшли перемовини української делегації з російською (ВІДЕО)

Переговори тривали понад 6 годин.

Сьогодні, 28 лютого, на українсько-білоруському кордоні, в Гомельській області, українська делегація зустрілася з російською з метою перемовин. Як писала ПІК, Олександр Лукашенко особисто зателефонував Президенту України з приводу організації цієї зустрічі. 

Переговори розпочалися об 12:50 та близько 18:30 завершилися.

“Українська та російська делегації провели сьогодні перший раунд переговорів, основною метою яких було припинення вогню на території України та бойових дій. Сторони визначили низку пріоритетних тем, щодо яких намітилися певні рішення”,– прокоментував зустріч радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк.

За його словами, зараз сторони повертаються до своїх столиць для того, щоб ці рішення отримали якісь можливості реалізації.

Подоляк також додав, що обидві сторони обговорили можливість проведення найближчим часом другого раунду переговорів. Він уже матиме конкретну практику розвитку.

Нагадаємо, до складу української делегації увійшли: голова фракції “Слуга Народу” Давид Арахамія, міністр оборони України Олексій Резніков, радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк, перший заступник глави делегації України в Тристоронній контактній групі Андрій Костін, народний депутат Рустем Умєров та заступник міністра закордонних справ України Микола Точицький.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено