Івано-Франківськ

Для перемоги: на Коломийщині взялася за справу нова волонтерська організація

Благодійна волонтерська організація «Патріотична Заболотівщина» має прозорий і чесний план дій.
274554755 104327852202402 6163431468194542927 n

У Заболотові за  ініціативи та за участю Заболотівської селищної ради, духовенства та небайдужих жителів краю створили благодійну волонтерську організацію  – БВО «Патріотична Заболотівщина», яка покликана допомагати українським воїнам на передовій, на пунктах територіальної оборони, потребуючим сім’ям під час воєнного та мирного станів, повідомляють у соціальній мережі, пише ПІК.

“Наша організація буде займатися збором всього необхідного нашим військовим: коштів, продуктів, одягу, медикаментів та різноманітних засобів захисту. Тому будемо вас повідомляти про потреби для наших захисників. БВО «Патріотична Заболотівщина» створила рахунок, на який зможете надсилати свої благодійні внески”, – йдеться у дописі.

При цьом у БВО зазначають:

“Організація буде здійснювати постійний звіт про надходження/витрати цих коштів, а також повідомляти про допомогу, яку ми надали”. 

Також повідомляють про конкретні потреби:

“Проводимо збір продуктів для військових: консерви,різного роду тушкованки, суха їжа швидкого приготування (окрім овочів). Також потрібні шкарпетки, рукавиці, спідня білизна, засоби гігієни та інше”.

Детальніше про те, куди надсилати кошти та приносити іншу допомогу – читайте тут. 

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено