Івано-Франківськ

НАТО відмовилось закрити небо над Україною: Зеленський відповів дуже жорстко

Президент України сказав, що люди, які загинуть від цього дня, загинуть й через слабкість позиції НАТО.

630 360 1645950608 288

Вчора, 4 лютого,  на саміті НАТО ухвалили рішення не закривати небо над Україною. І це  попри те, що світові очевидні людські жертви та жахливі руйнування української інфраструктури, завдані російськими ракетами на авіацією. Таку позицію НАТО жорстко засудив Володимир Зеленський у  відеозеверненні до народу 4 лютого ввечері,пише ПІК.

“Усі люди, які загинуть від цього дня, загинуть також і через вас, через вашу слабкість, через вашу роз’єднаність…”, – сказав президент Зеленський і наголосив, що взагалі сумнівається, чи спосібне НАТО захищати країни свого альянсу.

Він також зазначив:

«Все, що зміг зробити альянс сьогодні, це провести через систему своїх закупівель 50 тонн дизпалива для України. Напевно, щоб ми могли спалити Будапештський меморандум, щоб краще горіло. Але він для нас уже згорів у вогні російських військ… Від нас ви не зможете відкупитися літрами палива за літри нашої крові, пролитої за нашу спільну Європу».

На відмову закрити небо над Україною Зеленський також сказав, що це є самогіпноз.

“Це самогіпноз слабких та невпевнених. Усередині. Хоча може володіти зброєю в рази сильніше, ніж у нас. Ми вважаємо, що країни НАТО самі створили наратив, що нібито закриття неба над Україною спровокує пряму агресію Росії проти НАТО. Це самогіпноз! – сказав президент.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено