Івано-Франківськ

Андрій Іванчук засвідчив у Коломиї: “На передовій бойовий дух аж зашкалює” (ВІДЕО)

Народний депутат України Андрій Іванчук побував на передовій і розповів для виборців, чого чекати українцям.

20220307140040 1666 scaled

Сьогодні, 7 березня, у Коломийській військовій адміністрації відбувся брифінг щодо ситуації в районі станом на 12-й день війни. 

На брифінгу народний депутат України Андрій Іванчук, який нещодавно побував на передовій, розповів про спілкування з військовими, про їх настрої та на що сподіватися людям, про це йдеться в сюжеті телеканалу НТК, пише ПІК.

“Сподіватися можемо на перемогу. Я був у Київській області, хлопці не те, що налаштовані агресивно, бойовий дух у них зашкалює. Те, що я побачив на півночі, по Вишгородському напрямку – це такий справжній Сталінград. Ці розбиті колони. Повірте, наші захисники знають ситуацію в Україні… Коли вони бачать, скільки Путін вбив українських дітей, жінок, пенсіонерів, всі думають лише про те, як знищити ворога…Настрій такий: ми не пробачимо цей геноцид, нелюдські акти агресії застування забороненої у всьому світі зброї …”,– розповів нардеп.

Також Андрій Іванчук розповів, що спілкувався з мерами інших міст: Харкова, Одеси, Чернігова.

“Хотів підбадьорити мерів, але повірте, там не те, що підбадьорювати не треба, там стільки духу. Також вони сильно дякують за ту допомогу, яку надає західна Україна. Вони всі розуміють по карті бойових дій, що західний кордон – це канал забезпечення нашого війська, територіальної оборони, людей в полоні. Без тилу – нема фронту… Тому ще раз дякую землякам за допомогу. Ми зараз відчуваємо наскільки важлива кожна професія…кожна людина кує нашу спільну перемогу”, – наголосив Іванчук.

Також нардеп відмітив високий рівень організації роботи у Коломийському районі. Зазначив, що вся робота побудована тут на найвищому рівні, йдеться про допомогу біженцям, про територіальну оборону тощо

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено