Івано-Франківськ

Інтернаціональний легіон вже на позиціях під Києвом (ФОТОФАКТ)

Добровольці з США, Великої Британії, Швеції, Литви, Мексики, і навіть Індії боронять Україну. Наразі - на околицях Києва.

photo 2022 03 07 19 34 25

З досвідом у хлопців все більш ніж гаразд. Як працює РПГ – розібрались хвилин за 10, в мене на очах. Обіцяли показати майстр-клас по Jawelin, NLAW, та іншим звичним для них”інструментам”. В нас цього вистачає. На кожній вулиці по  два-три Jawelin, в кожній хаті по NLAW”, – повідомив журналіст Сергій Тахмазов.

Мотивації в іноземців — більш ніж, можуть поділитися. Воювати взялися у взаємодії із 72-ю ОМБр ім. Чорних Запорожців, пише ПІК.

Кажуть, що захоплюються “мужністю народу України, та неймовірною відвагою українського війська”. І вже майже без акценту говорять два слова, які знає весь світ: “Слава Україні!”.

За словами міністра оборони Олексія Резнікова, від іноземців надійшло понад 20 000 звернень щодо участі в Міжнародному легіоні.

До слова, 3 000 американських добровольців воюватимуть за Україну.

Нагадаємо, Президент Володимир Зеленський заявив про формування нового подрозділу – Інтернаціонального легіону територіальної оборони України, який буде комплектуватися з іноцемців, готових разом з українцями дати відсіч російськім окупантам.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено