Івано-Франківськ

Світ не вірить у майбутнє Росії – Зеленський (ВІДЕО)

Захід для України підготує новий план Маршалла для відбудови держави.

7f26c4b66dff3e2a40c5eceb73b244d7

Сьогодні, восьмого березня, президент України Володимир Зеленський під час свого звернення повідомив, що світ не вірить у майбутнє Росії.

“Світ не вірить у майбутнє Росії, не говорить про нього. Жодного слова, жодної перспективи. Вони все розуміють. Вони говорять про нас, вони допомагають нам, вони готуються підтримати нашу відбудову після війни. Бо всі побачили — для народу, який так героїчно захищається, обов’язково настане оце “після війни”, — сказав Зеленський.

За його словами, Захід для України підготує новий план Маршалла.

Президент зазначив, що британський прем’єр Борис Джонсон — “людина слова, щирий друг України” — пообіцяв, що Захід сформує цей пакет підтримки. Також Зеленський очікує жорстких санкційних рішень від Євросоюзу проти Росії за цю війну.

“За цю агресію, про яку її автори ще пошкодують. Це буде. Обов’язково. І тому так важливо, щоб у керівництві Росії усвідомили: США, Велику Британію, Євросоюз, Канаду, Австралію, Японію та інші вільні країни світ буде тільки наслідувати. А отже, його не обманути. Санкції не обійти”, — підсумував Володимир Зеленський.

Довідково: план Маршалла — програма економічної допомоги від США європейським державам після Другої світової війни.

 

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено