Івано-Франківськ

Поселяємо тільки жінок і дітей: Городенківська громада вже прийняла 569 переселенців

Відділом соціального захисту міської ради зареєстрували 1002 біженців.

Поселяємо тільки жінок і дітей: Городенківська громада вже прийняла 569 переселенців

Городенківська громада надає прихисток тільки жінкам, дітям та людям похилого віку. Чоловіків призовного віку не поселяють. Виняток: неповносправні чи інваліди, або якщо мають офіційний дозвіл-підтвердження стосовно того, що вони не підлягають військовій службі. Про це повідомляють на сторінці Городенківської громади у Фейсбук, пише ПІК.

“На даний час залишилось проживати на території Городенківської громади 569 людей: з них 127 –  розміщені в комунальних закладах громади, а 442 – розміщені в приватному секторі. Чоловіки 18- 60 років на наступний день після приїзду зобов’язані стати на облік у військоматі”, – йдеться у повідомленні.

Люди, які посилаються мають зареєструватись у відділі соціального захисту міської ради або у старости старостинського округу, де ви зупинилися.

Загалом у Городенківській територіальній громаді наразі все спокійно. 

“Дякуємо всі мешканцям Городенківської громади за самоорганізацію та велику допомогу військовим та внутрішньо переміщеним особам. Важливо, щоб ми не оминули допомогою нікого, хто дійсно цього потребує, звертайтеся за тел. 0986731996”, – додають у громаді.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено