Івано-Франківськ

Ворог продовжує обстріли Маріуполя з літаків та терор мирного населення: є жертви (ВІДЕО)

Маріуполь досі заблокований для евакуації людей. У місто не можуть направити гуманітарну допомогу, росіяни перешкоджають будь-яким спробам.

photo 2022 03 10 10 53 35 scaled

Про це розповіла Міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук в коментарі українських телеканалів, пише ПІК із посиланням на “УП“. 

Маріуполь лишається повністю заблокований і для евакуації людей, і для гуманітарного вантажу. Там зараз йдуть бої між Горіхово і Пологи, наш гуманітарний вантаж знов повернувся в Запоріжжя, це вже четвертий день, коли ми не можемо довезти воду, необхідні ліки, і продукти“, – повідомила Верещук.

photo 2022 03 10 10 53 37 scaled

10 березня російські окупаційні війська здійснили новий авіаналіт на Маріуполь Донецької області.

Бомби влучили у житлові дома, а також в корпус Приазовського державного технічного університету у центрі міста. Також зафіксоване бомбардування в районі Драматичного театру. Інформація щодо постраждалих уточнюється“, – повідомили у Маріупольській міськраді.

photo 2022 03 10 10 53 36 scaled

Додамо, що після терористичного бомбардування російськими літаками дитячої лікарні у Маріуполі 9 березня постраждало 17 людей (діти, жінки, лікарі), троє загинули, серед них одна дитина – дівчинка.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено