Івано-Франківськ

Війна в Україні закінчиться за тиждень, максимум 10 днів – Bellingcat

Україну чекає період, в якому не зовсім вдасться зрозуміти завершення війни, Росія спробує її заморозити.

9b626644 e60af06fdc7dd19a21cd4e1ab0d2ba74 scaled

Позиції РФ на світовій арені послаблюються. Всередині країни-агресора розпочнеться внутрішньополітична боротьба, результатом якої стане зміна путінського режиму, упевнений медіаексперт Христо Грозев.

Росія намагатиметься заморозити розв’язану нею війну в Україні. Таку думку висловив медіаексперт, керівник видання Bellingcat Христо Грозев в інтерв’ю журналістці Олесі Бацман, повідомляє Фокус, пише ПІК.

Грозев упевнений, що війна в Україні закінчиться за тиждень, максимум 10 днів через послаблення позицій РФ на світовій арені.

“Вони (російська влада) це розуміють, їм буде вигідніше не називати війну закінченою, тому що вони повинні зізнатися, що вона втрачена, але зупинити її на якомусь замороженому етапі”, — пояснив журналіст.

На Україну, за словами Грозева, чекає період, в якому не зовсім вдасться зрозуміти завершення війни.

“Кровопролиття не буде більше, і це найважливіше”, — додав він.

У самій Росії розпочнеться внутрішньополітична боротьба, яка може призвести до зміни путінського режиму, продовжив керівник Bellingcat.

“І тоді все закінчить новий режим, нова російська еліта”, — підсумував медіаексперт.

Президент України Володимир Зеленський упевнений, що війну в Україні можна зупинити лише в прямих переговорах із президентом Росії Володимиром Путіним.

Зазначимо, що Україна готується до четвертого раунду переговорів із РФ про закінчення війни. Його планують на 10 чи 11 березня в Білорусі.

Сьогодні, 10 березня, Дмитро Кулеба та Сергій Лавров моужуть провести перемовини у Туреччині. Це перші можливі переговори між главами зовнішньополітичних відомств двох країн після вторгнення Росії в Україну.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

 

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено