Івано-Франківськ

“Не потрібно розслаблятися”: очільниця області про ситуацію на Прикарпатті

Триває 16 день боротьби українців проти російських загарбників.

IMG 20220302 140820 scaled 1 1

Сьогодні, 11 березня, очільниця Івано-Франківської області Світлана Онищук проінформувала про ситуацію в області станом на 16 день війни, передає ПІК.

“Сьогоднішній день був складним для Прикарпаття. Адже в Івано-Франківську пролунали вибухи, ворог наніс удар по аеропорту. Тому я хочу закликати всіх жителів нашої області бути уважними та пильними, ніколи не ігнорувати сигнали тривоги.Це забезпечить безпеку вам та вашій родині. Звісно, нам потрібно зберігати спокій, але й нам не потрібно розслаблятися. Жителі поблизу аеропорту повинні бути особливо уважними”, – наголосила Світлана Онищук.

Також очільниця області повідомила, що наразі Прикарпаття прийняло понад 55 тисяч переселенців. Їм видаються тимчасово перепустки, які дають людям можливість отримати харчі, одяг та ряд інших послуг. У зв’язку з великою кількістю вимушено переселених людей область розгортає додаткові ліжко-місця.

“Наразі у нас є потреба у ковдрах, подушках, постільній білизні. Просимо долучатися та приносити допогу в Координаційни центр, що знаходиться на вулиці Грушевського,18, у приміщенні “Просвіти”. Більш детальну інформацію можна отримати за телефоном 0994709241 “, – зазначила Онищук.

Нагадала Світлана Онищук й про те що вже з понеділка, 14 березня, відновлюється дистанційне навчання. Наразі на онлайн навчання в області зареєструвалося понад 1700 дітей.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено