Івано-Франківськ

Паралімпіада-2022: українці вибороли три золота, два срібла та бронзу

Шість нагород зимових Паралімпійських ігор у Пекіні, з яких три найвищого гатунку, вибороли українські параатлети у сьомий змагальний день. Всі

965e047feb8fd91aca2b4549f595708b main

Повний комплект нагород в особистому активі має тепер Людмила Ляшенко, яка  до срібла та бронзи сьогодні додала й «золото» в  індивідуальній гонці у класі стоячі, пише ПІК із посиланням на НОК України.

Оксана Шишкова, що виступає серед спортсменок з порушенням зору (гайд Андрій Марченко), виборює вже своє третє золото і загалом п’яту нагороду на цій Паралімпіаді.

Відразу дві нагороди вибороли наші співвітчизники в індивідуальній гонці серед учасників з порушенням зору. Перемогу святкував Олександр Казік (клас B1, гайд Сергій Кучерявий), друге місце тут посів Віталій Лук’яненко (клас B3, гайд Борис Бабар), в активі якого вже є два золота Пекіна-2022.

Тарас Радь став другим в індивідуальній гонці на дистанції 12.5 км у класі сидячі (LW12). Ця медаль стала третьою для парабіатлоніста, який у попередніх змаганнях здобув срібло та бронзу.

Чергову нагороду завоював і Григорій Вовчинський,  який фінішував третім на дистанції 12.5 км у класі LW8. Нагадаємо українець має також у своєму активі золото й срібло, здобуте в біатлоні та бронзу у лижних гонках.

Загалом у скарбничці національної збірної України вже 25 нагород: 9 золотих, 10 срібних, 6 бронзових на Паралімпіаді-2022.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено