Івано-Франківськ

Більше ніколи не кажіть, що наша армія не відповідає стандартам НАТО – Зеленський звернувся до Альянсу

Президент Володимир Зеленський на саміті НАТО закликав альянс надати Україні один відсоток від своїх танків і літаків.

dbc5a79 screenshot 147

Президент Володимир Зеленський у своєму зверненні попросив у НАТО ніколи не казати, що Збройні сили, які показали свою потужність у війни з Росією, не відповідають стандартам Альянсу, пише ПІК.

“Єдине, що я від вас вимагаю після такого місяця війни. Це прохання заради наших військових. Більше, прошу, ніколи, ніколи не говоріть нам, що наша армія не відповідає стандартам НАТО. Ми показали, на що здатні наші стандарти, і як багато ми можемо дати загальній безпеці в Європі та світі. Але НАТО ще може показати, що це дійсно найпотужніше оборонне об’єднання в світі. І світ чекає, і Україна дуже чекає реальних дій та гарантій безпеки”, – наголосив Зеленський.

Президент України оголосив чіткі прохання:

«Ви можете надати нам один відсоток від усіх ваших літаків. Один відсоток від усіх ваших танків. Один відсоток! Ми не можемо це просто купити. Таке постачання прямо залежить тільки від рішення НАТО, від політичних, до речі, рішень. Системи залпового вогню MLRS. Протикорабельна зброя. Засоби протиповітряної оборони. Хіба можна вистояти у такій війні без цього?».

За словами Зеленського, «коли це все нарешті буде», це дасть Україні, як і країнам НАТО, «сто відсотків безпеки».

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено