Івано-Франківськ

Франківців вдруге кличуть на мініярмарок «Солодка допомога»

Раніше членство проводило подібну акцію та зібрали 8100 грн.

25dcd1684760297b

У суботу, 26 березня, о 13:00 Всеукраїнська молодіжна громадська організація «Фундація регіональних ініціатив» спільно із Молодіжним центром Paragraph в Івано-Франківську вкотре проведе мініярмарок на Вічевому майдані, пише ПІК.

“Під час благодійної акції всі охочі зможуть пожертвувати гроші на ЗСУ в обмін на смаколики, а також долучитися як волонтер і принести свою випічку”, – кажуть організатори.

Організатори заходу просять пекарів дотримуватися певних вимог щодо випічки: щоб була не крихка, не липла ззовні, швидко не псувалася і була свіжа. Щоб приєднатися до ініціативи як пекар-волонтер потрібно заповнити реєстраційну форму: https://bit.ly/3N9Ec1S.

Також напередодні, у рамках проєкту, за підтримки Департаменту молодіжної політики та спорту Івано-Франківської міської ради, буде організований майстер-клас з виготовлення печива для внутрішньо переміщених осіб, яке потім передадуть на ярмарок.

Нещодавно, 12 березня, члени Івано-Франківського осередку «Фундації регіональних ініціатив» провели перший благодійний мініярмарок, на якому продали всю випічку за 40 хвилини та зібрали аж 8 100 гривень. Усю виручку було передано на потреби наших військових та територіальної оборони, а саме на амуніцію, на яку й надалі продовжуватимуть збирати кошти.  

Фото зі сторінки Панорама Прикарпаття.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено