Івано-Франківськ

Байден у захваті від українців – Кулеба про зустріч у Варшаві

Байден на зустрічі заявив, що війна в Україні точно змінить XXI століття і США непохитно будуть з нами до перемоги.

Байден у захваті від українців - Кулеба про зустріч у Варшаві

Сьогодні, 26 березня у Варшаві відбулась зустріч глави МЗС України Дмитра Кулеби та очільника МО України Олексія Резнікова зі своїми американськими колегами – держсекретарем США Ентоні Блінкеном та міністром оборони США Ллойдом Остіном. Завітав на цю зустріч і президент Сполучених Штатів Джо Байден. 

За словами Кулеби, американський лідер у захваті від протистояння українців російській агресії. Учасники перемовин також “зачепили” ситуацію в українському Маріуполі, пише ПІК.

“Я хочу, щоб ви – кожен, хто зараз обороняє Маріуполь, знали, що ми, Україна, разом з партнерами робимо все можливе для того, щоб допомогти вам. І таке ж захоплення кожним українцем є у президента Байдена, який робить свій внесок у перемогу над Росією”, – запевнив міністр закордонних справ України.

Кулеба зауважив, що США нещодавно запровадили чергові антиросійські санкції, але сторони вже працюють над наступними обмеженнями.

“Зараз можна впевнено заявити – Росія опинилась у санкційному котлі, який найближчими днями, тижнями та місяцями буде тільки стискатись. І це буде тривати до тих пір, поки Україна не вижене окупантів зі своєї землі, а Росія не заплатить за всі свої злочини проти України та українців”,додав він у своєму відеозверненні.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено