Івано-Франківськ

На Донеччині через обстріли російських військових загинула 9-річна дитина

Ще одна дитина отримала поранення.

На Донеччині вчора через обстріли російських військових загинула 9-річна дитина

На Донеччині росіяни не припиняють інтенсивні обстріли по всій лінії розмежування. Про це у Фейсбук повідомив голова обласної військової адміністрації Павло Кириленко, пише ПІК.

“З початку доби і на даний час відомо, що одна людина загинула внаслідок мінометного обстрілу на виїзді з Мар’їнки, кількість поранених уточнюємо. В Авдіївській промці російські фашисти застосували фосфорні боєприпаси”, – написав він.
Очільник області також зазначив, що вчора, 25 березня з Маріуполя до Запоріжжя власним транспортом виїхали 2800 людей, ще 4 тисячі маріупольців були централізовано евакуйовані автобусами з Бердянська до Запоріжжя.
“Ситуація у Маріуполі залишається складною: Росія продовжує знищувати місто з усіх видів озброєнь. Вчора президент Франції Емманюель Макрон оголосив про підготовку “гуманітарної операції” з евакуації Маріуполя спільно з Туреччиною та Грецією. Це дарує надію на порятунок десятків тисяч маріупольців, які досі залишаються у блокаді”, – додав Кириленко.
Окрім того, за інформацією Офісу Генерального прокурора 25 березня 2022 року внаслідок обстрілу військовими РФ на Донеччині загинула 9-річна дитина, ще одна отримала поранення. Загалом з початку війни загинули 136 дітей, 199 – отримали поранення різного ступеня важкості.
До слова, окупанти поблизу Василівки окупанти створили багатокілометровий затор. У ньому – автівки біженців із Маріуполя та евакуаційні автобуси, які вивозять людей із Бердянська до Запоріжжя.
У черзі стоять і карети швидких із пораненими дітьми на борту. Орки роблять поглиблений огляд тих, хто перетинає їхній блокпост, і створюють перешкоди для швидкого руху колони. Відео тут.
Читайте також у ПІК:
Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено