Івано-Франківськ

На Херсонщині окупанти обшукують будинки та катують місцевих жителів – ЗСУ

Триває 31 доба героїчного протистояння України проти російської агресії і ми обов'язково переможемо!

На Херсонщині окупанти обшукують будинки та катують місцевих жителів - ЗСУ

На Херсонщині російські загарбники вдаються до терору місцевого населення. Окупанти обшукують будинки з метою виявлення учасників АТО/ООС, військовослужбовців, волонтерів та членів їхніх сімей.

Мають місце численні факти викрадення жінок та катування місцевих жителів. Про це повідомляє Генштаб Збройних Сил України у вечірньому зведенні 26 березня, пише ПІК.

“Окрім того, на тимчасово зайнятих територіях ворог продовжує нарощувати систему блокпостів з метою перешкоджання переміщення місцевого населення”, – йдеться у повідомленні.

Російські окупанти продовжують ведення війни проти України. Приховуючи реальні втрати особового складу та техніки, військове керівництво окупаційних військ намагається переконати власне населення у плановому досягненні всіх цілей поставлених збройним силам РФ.
Українські військові методично нищать російських загарбників. Орки зазнають втрат на усіх напрямках.
До слова, на Київщині диверсанти переодягаються у цивільний одяг та використовують викрадені у цивільного населення автомобілі. А на Чернігівщині –  здійснюють примусове розповсюдження так званої “гуманітарної допомоги” серед місцевого населення з метою створення пропагандистських репортажів російськими ЗМІ.
Читайте також у ПІК:
Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено