Івано-Франківськ

Наслідок двох атак у Львові: постраждали нафтобаза й об’єкт оборонної структури в житлових масивах

26 березня Львів зазнав двох авіаударів – в обох випадках по об'єктах інфраструктури влучили по дві ракети.

221613 north kor

Про це повідомили на спільному брифінгу голова Львівської військової адмінстрації Максим Козицький та мер Львова Андрій Садовий, пише ПІК із посиланням на “Еспресо“.

Сьогодні було два влучання по об’єктах критичної інфраструктури. Один – по нафтобазі у самому Львові в житловому масив, інший – по об’єкту оборонної структури, по заводу, розташованому також у житловому масиві. По кожному об’єкту було завдано двох ударів. Щодо першої атаки – жертв немає, 5 людей звернулиася по медичну допомогу. Триває гасіння пожежі в обох місцях влучання ракет“, – повідомив Козицький.

“Це вже другий удар за останній тиждень. Удари чіткі удари по об’єктах інфраструктури, руйнування достатньо серйозні. Ударною хвилею пошкоджено школу і садочок, повилітали вікна. Добре, що ніхто не загинув”, – додав мер Львова Андрій Садовий.

Також Андрій Садовий уточнив, що ракети, які сьогодні влучили по Львову, були випущені з Севастополя.

Думаю, що сьогоднішніми ударами агресор “передає вітання” президенту США Байдену, який перебуває в Польщі (а Львів – це 70 км від Польщі). Увесь світ повинен розуміти, що загроза надзвичайно серйозна“, – додав він.

Нагадаємо, у Львові постраждали від вибухів п’ятеро людей: зберігається загроза ракетних ударів.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено