Івано-Франківськ

В окупованому Криму російська влада хоче “націоналізувати” квартиру Зеленського

Про плани підконтрольна Москві місцева влада заговорила у розпал війни Росії проти України.

В окупованому Криму російська влада хоче "націоналізувати" квартиру Зеленського

«Націоналізацію» власності в Криму тих, хто підтримує Україну під час воєнного вторгнення Росії, анонсував російський глава окупованого Криму Сергій Аксьонов. Про це пише ПІК з посиланням на Радіо Свобода.

Підтримку громадянами України своєї країни кримська влада вважає «зрадою» і має намір залучати російські спецслужби до визначення переліку людей, чиє майно необхідно через це «націоналізувати».

«Стосовно тих, хто веде таку роботу, – вважаємо, що нині це зрада відкритим текстом… Звичайно, 100% такі рішення (про «націоналізацію» майна – ред.) ухвалимо. З колегами з ФСБ ми всю ситуацію вивіряємо щодо всіх персонажів. Володимире Андрійовичу (Константинов, речник російського парламенту Криму – ред.), у нас інструмент націоналізації присутній»,заявив вінна виїзній нараді в Ялті 23 березня.

Прізвищ власників нерухомості, яку планують «націоналізувати», він не уточнив. Серед тих, кого це може торкнутися, названо президента України Володимира Зеленського, сім’я якого володіє квартирою на південному узбережжі Криму.

Пропозицію «націоналізувати» квартиру сім’ї Володимира Зеленського в Лівадії та віддати її біженцям з окупованих Росією територій Донецької та Луганської областей України озвучила російським ЗМІ глава російської адміністрації окупованої Ялти Яніна Павленко.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено