Івано-Франківськ

Зачистка Ірпеня: у місті багато розтяжок, є підозра про мінування тіл загиблих містян

Очільник Ірпеня Олександр Маркушин розповів, що в місті проводяться зачистки від залишків російських окупантів, а також розмінування раніше окупованої території

003 52

“Місто Ірпінь звільнено від російських окупантів, проте ще проходять зачистки, адже зʼявляються маленькі осередки. Російські загарбники ховалися у підвалах і коли українські захисники їх вибивали, вони тікали в різні боки. Тому дуже уважно перевіряються кожен підвал і кожна квартира у місті”, – зазначив Маркушин в ефірі Еспресо.TV.

Посадовець наголосив, що територія Ірпеня, яку захопили росіяни, майже вся замінована. Є дуже багато розтяжок, але поставлені вони непрофесійно, пише ПІК

“Є підозра про мінування тіл загиблих мешканців Ірпеня. Інакше не можна окупантів назвати, як потворами. Вони розстріляли багато мирних містян і понівечили їхні тіла танками”, – зауважив Маркушин.

Міський голова додав, що окупанти з Ірпеня тікали в Михайлівку-Рубежівку, Ворзель і Бучу. На думку Маркушина, є вірогідність того, що російські окупанти будуть контратакувати. Тож розслаблятися й зупинятися не можна – треба гнати ворога до Білорусі.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено