Івано-Франківськ

37 доба війни в Україні: злочини та втрати російського окупанта за ніч

Розпочалася тридцять сьома доба героїчного протистояння Українського народу російському воєнному вторгненню.

277668266 285206233792462 4418482454908965228 n

Авіаудар по Київщині: постраждало одне

У Бучанському районі Київщини від авіаудару російського ворога постраждало одне із сіл району. Про це повідомили у Поліції Київської області.

Через ворожий авіаудар зруйновано повністю зруйновано декілька будинків. Потерпілих немає.

Ворог надалі продовжує атакувати Харків

На Сіверському напрямку окупанти здійснюють відведення частини військ під прикриттям окремих підрозділів зі складу 1 танкової армії, – повідомили у Генштабі ЗСУ.

Окрім цього, на Слобожанщині окупанти:

  • продовжують блокувати Харків, зокрема обстріляли його з артилерії, щоб знищити інфраструктуру та житлові квартали;
  • на південь від міста Ізюм намагаються зломити спротив ЗСУ та витіснити підрозділи Сил оборони із займаних позицій. Також окупанти продовжують наступ у напрямку Слов’янська, проте безрезультатно.

До речі, на Херсонщині ЗСУ вдалось звільнити 11 населених пунктів.

62456715aa4ea

ЗСУ визволяють населені пункти на Херсонщині

31 березня ЗСУ визволили 11 населених пунктів на півдні нашої держави.

Визволено 11-ть населених пунктів, які повністю перебувають під контролем Збройних Сил України. Зусиллями наших захисників 60-тої окремої піхотної бригади, що перебуває в угруповання військ “Південь” було визволено такі населені пункти на Херсонщині: Нововоронцовка, Мала Шестерня, Новогригорівка, Тополине, Князівка, Краснівка, Свободне, Кам’янка, Пригір’я, Кочубєївка, Орлове”, – повідомляє у фейсбуці повідомляє Угруповання військ “Південь”.

Завдяки військовим місцеве населення на сьогоднішній день може отримувати гуманітарну допомогу (медикаменти, продукти харчування). В свою чергу жителі визволених територій підтримують та підбадьорюють своїх захисників.

277582021 285057110474041 2897247181523811837 n scaled

Український десантник самотужки зупинив ворожу колону

Десантник на Миколаївщині продемонстрував неабияку майстерність у боротьбі проти окупантів. Йому вдалося не лише зупинити колону окупантів, а ще й взяти в полон російського офіцера. Такою філігранною роботою відзначився снайпер розвідувального підрозділу 79-ї окремої десантно-штурмової бригади Микола Б.

У Командуванні Десантно-штурмових військ ЗСУ відзначили, що десантник влучним пострілом зумів зупинити російську колону в одному із населених пунктів Миколаївщини. Йому вдалося поцілити в першу броньовану машину “Рись” 34-ї окремої мотострілецької (гірської) бригади збройних сил Росії.

image scaled

РФ перекидає в Україну до 2 тис. військових із Грузії

Для посилення ворожої сили в Україні військове керівництво РФ перекидає в Україну до 2 тис. окупантів із Грузії. За інформацією британської розвідки, від 1200 до 2000 російських бойовиків входять до складу 3-х батальйонно-тактичних груп, яких перекидають в Україну.

“Вкрай малоймовірно, що Росія планувала створювати підкріплення таким чином, і це свідчить про непередбачені втрати, які вона зазнала під час вторгнення”, – йдеться у звіті розвідки.

172379 scaled

Викриття двох генералів-зрадників з СБУ

Президент України заявив, що зараз не має часу займатися усіма зрадниками, але поступово таки буде очищати силові структури. Про це він розповів у своєму вечірньому зверненні.

Згодом вони отримають свої покарання, а поки вони вже не генерали, не співробітники СБУ“, – зазначив глава держави.

Президент назвав їх поіменно: екс-начальник головного управління внутрішньої безпеки СБУ Наумов Андрій Олегович та екс-начальник управління СБУ у Херсонській області Криворучко Сергій Олександрович.

182890 vgorode.ua . 960x380 0 scaled

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено