Івано-Франківськ

Путіну потрібна “хоч якась перемога” до 9 травня, – розвідка США

Путін зі своєю армією прагне отримати «хоч якусь перемогу» в Україні до 9 травня і влаштувати в Москві традиційний парад.

48670755 303

За словами кількох американських чиновників, ознайомлених з останніми оцінками американської розвідки, Росія переглянула свою стратегію війни в Україні, щоб зосередитися на взяття під контроль Донбасу та інших регіонів на сході України з датою 9 травня, пише Українська правда з посиланням на CNN.

Більше ніж за місяць війни російські сухопутні війська не змогли утримати контроль над районами, де вони вели бої.

Саме тому, за даними чиновників, Путіну необхідно продемонструвати «хоч якусь перемогу» і він сподівається взяти під контроль східний регіон України до початку травня.

«У Путіна 9 травня буде парад перемоги, незалежно від стану війни чи мирних переговорів, – сказав представник європейської оборони. – З іншого боку: парад перемоги з якими військами і технікою?».

Також американські й європейські чиновники стверджують, що будь-які терміни, які Москва може встановлювати на словах, не змінюють реальності. Втім схоже, що Росія готується до затяжного протистояння.

Нагадаємо, збройні сили РФ нав’язують своїм військовим думку, що війну з Україною необхідно завершити до 9 травня 2022 року.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено