Івано-Франківськ

Російські окупанти завдали ракетного удару по Київщині: подробиці від ЗСУ

Росіяни у неділю, 3 квітня, завдали чергового ракетного удару по Василькову в Київські області та поранили кількох людей

245596 scaled

Сьогодні, ворог вчергове  завдав ракетного удару по місту  Васильків. Частину ракет  вдалось збити нашим системи протиповітряної оборони. Дана територія була обстріляна ворожими ракетами місяць тому і зазнала значних руйнувань, майже всі приміщення згоріли  від ракетного удару“, – повідомили у Повітряному командуванні “Центр” у Facebook.

Зазначається, що загарбники знову влучили в будівлю штабу, яка вже була зруйнована.

На даній території  також дислокувався навчальний центр і цивільний коледж який зараз своїми силами громада почала відновлювати після пожежі. Але російські окупанти підступно стріляють, не полишаючи практику залякування мирного населення, адже на території куди прилетіла ракета наводили порядок на вулиці і будівлях працівники закладу“, – наголосили військові.

За попередніми даними декілька працівників отримали поранення та евакуйовані до місцевого лікувального закладу, один із них в критичному стані під наглядом лікарів. Рятувальні служби розбирають завали та шукають живих людей.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено