Івано-Франківськ

Вбивства у Бучі Росія назвала “провокацією” України

Росія вирішила перехопити ініціативу і скликати засідання Ради безпеки ООН 4 квітня.

f7f4415008b1e5ebdea201e4e12ad6d7 scaled

Це сталося після оприлюднення фактів злочинів російських військ в раніше окупованих містах Київської області.

Злочини російської армії проти мирних громадян в містах Київщини заступник постпреда РФ при ООН Дмитро Полянський назвав “провокацією”. Про це він повідомив у Twitter.

“У зв’язку із жахливою провокацією українських радикалів у Бучі Росія запросила проведення засідання РБ ООН у понеділок, 4 квітня”, – написав він.

Полянський додав, що на засіданні російська сторона хоче “вивести українських провокаторів, що зарвалися, та їхніх західних покровителів “на чисту воду”.

Пізніше у Міноборони РФ заперечили звинувачення російських військових у масових вбивствах мирних жителів в Бучі. Російська сторона стверджує, що “фотографії та відеокадри з Бучі – чергова постановка київського режиму для західних ЗМІ”.

“Усі опубліковані київським режимом фотографії та відеоматеріали, що нібито свідчать про якісь “злочини” російських військовослужбовців у місті Буча Київської області, є черговою провокацією. За час перебування даного населеного пункту під контролем російських збройних сил жоден місцевий житель не постраждав від будь-яких насильницьких дій”, – заявили у російському відомстві.

Своєю чергою речниця МЗС Росії Марія Захарова заявила, що мета “чергового злочину київського режиму у Бучі — “зрив мирних перемовин та ескалація насильства”.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено