Івано-Франківськ

П’ять пунктів доводять: Росія заздалегідь готувалася до удару по Краматорську

Російські окупанти вдарили Точкою-У по вокзалу Краматорська.
Окупанти вдарили Точкою-У по вокзалу Краматорська: жахливі наслідки
Як повідомляла ПІК, сьогодні, восьмого квітня, росіяни обстріляли вокзал у Краматорську ракетою Точка-У. На вокзалі в той час перебували тисячі людей, адже відбувається евакуація жителів Донеччини до більш безпечних областей України. Наразі відомо, що загинули 50 людей, з них п’ятеро дітей.

Фахівець з інформаційних комунікацій, психолог Олександр Курінський у своєму блозі у виданні Цензор.нет припустив, що Росія заздалегідь готувалася до удару по Краматорську.Російська пропаганда завела стандартну шарманку про те, що “укрАинские нацисты розбомбили вокзал в Краматорске”. Натомість аналіз навіть 5-ти простих пунктів доводить, що рф заздалегідь готувалась до удару і саме окупанти винні у смерті десятків мирних мешканців.1. Вночі телеграм-канали окупантів дають пост, де “рекомендують” не евакуюватись зі Слов’янська і Краматорська через ж/д вокзал.

censor blogs content big

2. О 10-25 на тг-каналах з’являється відео пуску ракет з Шахтарська (контролюється т. зв.”днр”).

censor blogs content big 1

3. “РИА Новости” опублікували інформацію про вибух о 10:25, хоча перші повідомлення в чатах почали з’явилися приблизно о 10:30. У Twitter повідомлення викладено через TweetDeck – сервіс використовується для надсилання відкладених постів. Тобто, текст був готовий заздалегідь.
censor blogs content big 2
4. На ворожих тг-каналах одразу з’являлися стоп-кадри після ударів. Із підписами: “работаем по скоплению боевиков ВСУ”. Пізніше ці дописи видалили. Однак скріни збереглися.Також т.зв. “штаб терборони днр” відразу публікує заяву, де звинувачує Україну.censor blogs content big 3 scaled

5. На краматорській ракеті напис російською мовою.censor blogs content big 4

Навіть цих простих 5 пунктів достатньо, аби зрозуміти, що саме рф знову вбила десятки мирних людей. …Ну а так, звісно, “нацисти обстріляли”…

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено