Івано-Франківськ

Повідомили, які професії будуть актуальні в Україні після війни

Після війни розвиватиметься оборонно-промисловий комплекс, тому потрібні будуть інженери для цієї галузі в першу чергу.

17d3135a832cf9dcc8fe399535dddafd scaled

Які професії будуть популярними після війни, розбирався ТСН.ua. На думку експертів буде попит на фахівців з відбудови нашої країни, української  економіки, на військових, психологів та лікарів, пише ПІК.

“Для того, щоб відбудувати зруйновану інфраструктуру України,  житлові будинки, дороги, комунікації найбільше потрібні будуть різноманітні спеціалісти в будівельній сфері – будівельники, проєктувальники, архітектори, дизайнери. Вже зараз гостро потрібні такі робітничі спеціальності в будівництві як зварювальники, столяри, муляри, маляри, слюсарі, електрики, облицювальники”, – вважають експерти.

Будівельники та архітектори змінять підхід до будівництва, до матеріалів та технологій побудови. Скоріш за все, будинки будуватимуть з облаштованими бомбосховищами та аварійними сходами.

Інженери будуть потрібні не лише у сфері будівництва та машинобудування. Після війни розвиватиметься оборонно-промисловий комплекс, тому потрібні будуть інженери для цієї галузі в першу чергу.

“Після війни потрібні будуть водії, логісти, оператори перевезень, а також спеціалісти у сфері енергетики – фахівці з альтернативної енергетики, розвитку енергетичної інфраструктури”, – йдеться в аналітиці.

Залишаться популярними на ринку праці професії  менеджера з продажу, маркетологи і в першу чергу зі знанням будівельної сфери, логістики, енергетики. ІТ-сфера в Україні продовжить розвиватися і вимагатиме все більше програмістів у сфері безпеки та практично у всіх інших галузях економіки країни.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено