Івано-Франківськ

Україна встановила особу окупанта РФ, що зґвалтував немовля — Зеленський

У звільнених від окупантів районах України триває робота з фіксації та розслідування воєнних злочинів.

Президент України Володимир Зеленський заявив, що вже встановлено особу російського окупанта, який зґвалтував немовля.

Про це Володимир Зеленський сказав у зверненні до парламенту Литви, пише ПІК.

За його словами, у звільнених від окупантів районах України продовжується робота по фіксації і розслідуванню воєнних злочинів, скоєних Російською Федерацією. Майже щоденно знаходять нові масові поховання убитих. Збираються свідчення.

“Зафіксовані сотні випадків згвалтувань, в тому числі неповнолітніх дівчат, зовсім маленьких дітей… І навіть немовля! Про це просто страшно зараз говорити. Але це правда, але це було. Встановлена навіть ця особа, цей російський вояка Бичков зі Пскова. Десантник чи спецпризначинець, який відправляв товаришам це відео. Відео того, що він робить з немовлям. Як він знущається з немовляти! Ось такий російський військовий. “Захисник” дітей. Ось така “спецоперація”, яку спланували в Москві. Ось така історія боротьби за “русский мир”. Ось з таким тепер буде асоціюватись російська армія, російські десантники. Зі Пскова. Згвалтування немовляти… Російські пропагандисти мабуть вже почали це виправдовувати”, — розповів президент.

Зеленський додав, що повсюди в Україні, де побували окупанти, тепер вздовж доріг, у дворах, у скверах, на городах – всюди поховання людей, чиї тіла не змогли відвезти на кладовища:

“І це все – за період у кілька тижнів російської окупації”.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено