Івано-Франківськ

Японія ввела санкції проти депутатів Держдуми РФ та дочок Путіна

Міністерство закордонних справ Японії оголосило про запровадження санкцій проти 398 росіян та 28 російських організацій через вторгнення Росії в Україну.

1 6

Країна вводить санкції у вигляді заморожування активів проти 385 депутатів Держдуми РФ, а також дочок російського диктатора Володимира Путіна Катерини Тихонової та Марії Воронцової, дружини та дочки голови МЗС РФ Марії Лаврової та Катерини Винокурової.

Про це повідомляє НВ з посиланням на сайт МЗС Японії.

Крім них, під санкції потрапили головком ВМФ РФ Микола Євменов, його заступник віце-адмірал Володимир Касатонов, командувач Чорноморського флоту адмірал Ігор Осипов, головком Сухопутних військ Олег Салюков, головком ВКС РФ Сергій Суровікін, командувач ВПС РФ Сергій Дронов та інші росіяни.

Також обмеження введено проти російських банків Альфа-банк та Сбербанк. Їхні активи будуть заморожені, а транзакції з ними заборонені, починаючи з 12 травня.

До переліку підприємств потрапили АТ НПК Техмаш, Рязанське конструкторське бюро Глобус, Арзамаське науково-виробниче підприємство Темп-авіа, державне машинобудівне конструкторське бюро Вимпел імені Торопова, Арсеньївський авіаційний завод Прогрес імені Сазикіна та інші.

Японія запровадила заборону іноземні інвестиції в РФ. З 12 травня вони здійснюватимуться лише за спеціальними дозволами.

Європейський союз уже заблокував активи на €29,5 млрд фізосіб та організацій, внесених до списків санкцій проти РФ та Білорусі. У списку, зокрема, яхти, гелікоптери, нерухомість, а також предмети мистецтва на €6,7 млрд. Крім того, країни ЄС заблокували транзакції на суму €196 млрд.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено