Івано-Франківськ

Померла 11-річна дівчинка з Калущини, яка 5 років боролася з онкологією

Аня мріяла стати візажистом і дуже хотіла жити.

Померла 11-річна дівчинка з Калущини, яка 5 років боролася з онкологією

Померла 11-річна Аня Приймич з села Дубовиця Калуського району. У дівчинки була нейробластома заочеревного простору. Врятувати дитину могла тільки трансплантація, але у багатодітної мами таких грошей не було. 

Аня лікувалася в Україні та за кордоном. У грудні минулого року її терміново вивезли санавіацією на лікування у Туреччину, пишуть ВІКНА.

На жаль, врятувати дитину не вдалося. Сьогодні мама Леся Приймич повідомила про смерть дівчинки. Щирі співчуття рідним! Світла пам’ять!

Це була така дитина, що майже ніколи не скаржилася, повідомляють у Благодійній організації “Час добра та милосердя”. Коли дітки в палаті вередували, Аня здивовано запитувала маму: «Хіба це важко витримати? Чого вони плачуть, адже їхні мами кажуть, що все буде добре?». Аня трималася бійцем.
У її житті ставалося не одне диво. Якось журналісти зробили так, аби до дівчинки приїхав її улюблений виконавець MONATIK. Артист тоді подарував Ані величезного м’якенького ведмедика. На жаль, головного дива так і не сталося. Хвороба виявилася сильнішою.

Раніше ПІК писала про історію цієї дівчинки. 

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено