Івано-Франківськ

Обстріли по Львову попередньо відбулися з літака – голова ОВА Козицький

Мер міста Андрій Садовий та очільник Львівщини Максим Козицький провели брифінг з приводу ранкових ракетних ударів.

По Львову сьогодні вранці, 18 квітня росіяни здійснили чотири ракетних удари: три удари – по об’єктах військової інфраструктури. Один – по шиномонтажу, пише ПІК.

“За попередніми даними, ракети запускали з літаків із Каспійського напрямку. Друга тривога, була пов’язана з повторним запуском ракет зі сторони Чорного моря, які “до нас не долетіли”, – сказав голова ОВА Максим Козицький.

Внаслідок обстрілів зросла кількість загиблих – 7, 11 людей отримали поранення, серед них дитина. Двоє людей у важкому стані, за їх життя борються медики. Завали продовжують розбирати.

Міський голова Львова Андрій Садовий повідомив, що внаслідок вибухів повибивало вікна на сходових клітках восьми багатоповерхівок і в одній львівській школі. 

“Я говорив з керівником станції технічного обслуговування. У нього сльози не за знищене майно, а за працівників. Дай Бог, щоб кількість загиблих на цьому завершилась. Поза тими об’єктами, куди влучили ракети, є пошкодження серед інших об’єктів. У восьми будинків повилітали вікна на сходовій клітці. Також повилітали вікна в одній зі шкіл Львова”, – повідомив Садовий.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено