Івано-Франківськ

Арестович “розшифрував” розмову Путіна і Шойгу

На думку радника голови ОП, у Росії не вистачить військ захопити місто.

Арестович повідомив, що загроза захоплення Маріуполя відступила, тому що у Росії не вистачить військ його доштурмувати. Такий висновок зробив радник голови Офісу президента проаналізувавши розмову міністра оборони РФ Сергія Шойгу з президентом Росії Володимиром Путіним, пише УНІАН.

“Вони, дурні, оголосили взяття Маріуполя, а бої у Маріуполі триватимуть, причому більш результативні для української сторони, тому що російських військ стало менше. Це означає, що безпосередньо загроза падіння Маріуполя відступила, тому що військ не вистачить його доштурмувати”, – сказав він у бесіді з Марком Фейгіним.

Арестович зазначив основні плюси для України у  розмові Путіна на Шойги.

“Перше – вони не можуть взяти “Азовсталь”… Друге – вони розуміють, що навіть якщо поставити завдання взяти “Азовсталь”, вони покладуть там найголовніший та цінний ресурс – штурмову піхоту”, – додав радник ОП України.

Додамо, що вчора 21 квітня, міністр оборони РФ Сергій Шойгу наплів президенту країни-агресора Володимиру Путіну про “звільнення Маріуполя”, але потім додав, що у місті залишаються “понад дві тисячі” українських захисників. Також росЗМІ розповсюдили відео, яке може бути й монтажем, враховуючи досвід Росії у цьому.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено