Івано-Франківськ

Успіху не мають: окупанти зазнали поразки одразу на декількох напрямках

Триває 63 доба героїчного протистояння України проти російської агресії. І МИ вистоїмо!

Успіху не мають: окупанти зазначили поразки одразу на декількох напрямках

Успіху не мають: ворог продовжує наступальні дії у Східній операційній зоні, проте зазнає невдачі. Про це повідомляє ввечері, 27 квітня Генеральний штаб Збройних Сил України, пише ПІК.

  • На Слобожанщині ворог здійснював систематичні обстріли із артилерії по містах Харків і Дергачі та населеному пункту Прудянка.
  • На напрямку Ізюм – Барвінкове окупанти здійснили спробу наступу в районі Нової Дмитрівки. Успіху не мають, зазнали втрат та відійшли.
  • На Донецькому і Таврійському напрямках ворог продовжує обстріли позицій наших військ вздовж лінії зіткнення із мінометів та ствольної артилерії. Противник здійснив невдалу спробу прориву оборони наших військ в районі Курахового.
  • На Південнобузькому напрямку підрозділи окупаційних військ поповнюють запаси матеріально-технічних засобів, боєприпасів та пального, проводять повітряну розвідку. Російські окупанти намагалися покращити тактичне положення своїх військ в напрямку Запоріжжя. Успіху не мають, із втратами відійшли.
  • На Волинському, Поліському та Сіверському напрямках обстановка суттєвих змін не зазнала, ознак формування противником наступальних угруповань не виявлено.
Ворог деморалізований. У особового складу, який звозять для поповнення втрат з окупованих територій Донецької та Луганської областей, вилучають особисті документи, що не дозволить ідентифікувати цих людей у разі загибелі.
“Почастішали випадки пошуку військовослужбовцями противника нових способів уникнення участі в бойових діях. Особовий склад вдається до дезертирства, здачі в полон та самокаліцтва”, – додають у Генштабі.
Віримо в ЗСУ! Разом переможемо! Слава Україні!
Читайте також у ПІК:
Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено