Івано-Франківськ

Арештували мешканця Коломийщини, який зливав пальне з тепловоза (ФОТО)

Інший фігурант справи з розкрадання пального на залізниці потрапив під цілодобовий домашній арешт.

86a60db271c5ddfd scaled

На Коломийщині затримали групу зловмисників, які зливали пальне з вантажного потяга.

За процесуального керівництва Коломийської окружної прокуратури двом 35-річним місцевим жителям повідомлено про підозру у викрадені чужого майна, вчиненому в умовах воєнного стану (ч. 4 ст. 185 КК України), повідомляє Івано-Франківська обласна прокуратура, пише ПІК.

38938a381e5e4648

“Суд обрав одному із підозрюваних запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, а іншому – цілодобовий домашній арешт. За даними слідства, 29.04.2022 року чоловіки з метою незаконного збагачення відкачали із паливних баків тепловоза 1800 літрів дизельного палива, спричинивши матеріальну шкоду АТ «Укрзалізниця»”, – йдеться у повідомленні прокуратури.

В ході проведення слідчих дій вилучено обладнання для перекачування паливо-мастильних матеріалів, автомобіль та ємкості з рідиною. Наразі правоохоронці перевіряють причетність інших осіб до вчинення крадіжки.

Як повідомляла раніше ПІК, в Отинійській ОТГ поліцейські викрили на залізничній станції чотирьох чоловіків, коли вони зливали пальне з вантажного поїзда. Це були мешканці Коломийщини, Івано-Франківська та Закарпаття.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено