Івано-Франківськ

На Франківщині знайшли 7-річну дівчинку, яку шукали цілу ніч

Дитину була у подруги.

FB IMG 1651652301565 scaled

4 травня близько 2 години ночі на спецлінію «102» звернулася схвильована 43-річна мешканка села Павлівки, Ямницької територіальної громади. Жінка просила допомоги поліцейських у розшуку її 7-річної доньки.

Про це повідомляє поліція Івано-Франківської області, пише ПІК.

“Заявниця розповіла про те, що 3 травня близько 22 години, вони повертались додому і по дорозі дитина загубилась. Спочатку рідні шукали дівчинку самотужки, а потім звернулися за допомогою до поліції”, – йдеться у повідомленні.

До пошуків залучили поліцейських ювенальної превенції, карного розшуку, був орієнтований увесь особовий склад місцевої поліції, також допомагали й небайдужі жителі громади та представники територіальної оборони.

“Правоохоронці доклали максимум зусиль, щоб оперативно розшукати дитину: проводили подворові обходи, перевірили нежилі будинки, навколишню місцевість. Були орієнтовані всі екіпажі поліції”.

Сьогодні, близько 7 години ранку, дівчинку знайшли.

“З’ясувалось, що дорогою додому, вона повернула до подруги та залишилась в неї ночувати. З дівчинкою все гаразд, її здоров’ю нічого не загрожує”, – йдеться у повідомленні.

Наразі з нею спілкуються працівники ювенальної поліції, щоб надалі не допустити таких випадків.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено