Івано-Франківськ

Наші краяни, в тому числі й депутати, поширюють фейки про переселенців – голова Коломийської РДА

Зокрема, йдеться про участь чоловіків з зони бойових дій у захисті України від російських окупантів.

Наші краяни, а інколи й депутати поширюють фейки про переселенців - голова Коломийської РДА

Голова Коломийської РДА Любомир Глушков закликав мешканців району не розповсюджувати негативні пости про переселенців і запевнив, що військові комісари відповідально ставлять до виконання поставлених завдань, пише ПІК.

 “На жаль, останнім часом я знову бачу в соцмережах, як наші краяни, а інколи й депутати різних рівнів розповсюджують фейкову інформацію щодо участі наших переселенців у Збройних Силах України. Всі, хто має бути залучений до служби в ЗСУ або вже отримали, або найближчим часом отримають відповідні повістки. Це стосується, в тому числі й переселенців”, – сказав він.

Очільник Коломийщини відзначив, що дуже багато переселенців вже перебувають на фронті. Вони привезли сюди своїх рідних і повернулися назад, щоб захищати Україну, і навіть самостійно звертаються до військкомату.

“Немає різниці, звідки людина, всюди є різні люди. Одні добровольцями йдуть на фронт, інші – шукають приводи та підстави, щоб не з’явитися до військкомату. Але ділити людей на “своїх” чи “чужих”, ми не маємо права. Це не справедливо”, – наголосив Глушков.

Голова РДА також додав, що тепер правоохоронці будуть моніторити соцмережі, і в разі виявлення негативних постів про  біженців, вживатимуть заходів щодо їх авторів, згідно з українським законодавством.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено