Івано-Франківськ

Неповага до громади: у Болехові знову проблеми в міській раді

Вкотре не відбулася 19 чергова сесія міської ради через неявку депутатів.

1651672782 img 4746 scaled

У Болехові через це не ухвалені важливі для усієї громади рішення: не затверджено міські програми, не виділено земельні ділянки підприємцям та фермерським господарствам для ведення товарного сільськогосподарського виробництва. Про це повідомляють на сайті міської ради, пише ПІК.

“На жаль, наша громада не зможе долучитися до всеукраїнської Ініціативи «Сади Перемоги».  Посівної  кампанії на Болехівщині не буде, бо втрачено такий дорогоцінний час! Під загрозою продовольча безпека як нашого регіону, так і всієї країни!”, – йдеться у повідомленні.

Для роботи у засіданні зареєструвалися лише 10 депутатів: Руслана Барабаш, Ігор Герецький, Мар’яна Гошовська, Валерій Гутак, Богдан Мельник, Микола Піх, Олег Рожнятовський, Ольга Соболь, Віктор Яцків,  Василь Яцинин.

Неповага до громади: у Болехові знову проблеми в міській раді

Депутати Богдан Качур, Марія Гасяк та Руслана Петрюк були присутні, але черговий раз не зареєструвалися. Сесія могла б розпочатися, якби були зареєстровані 14 депутатів.

“Ми вимушені звертатися до відповідних служб та органів для вжиття заходів до депутатів, які не виконують свої зобов’язання перед громадою. Так більше продовжуватися не може, це неповага не тільки до мене та колег-депутатів,  а до всієї громади і нехтування депутатськими обов’язками”, – сказав очільник громади Іван Яцинин.

Окрім того, не ухвалені рішення про надання в оренду земельних ділянок виробникам сільськогосподарської продукції – це недоотримання міським бюджетом близько 500 тисяч гривень орендної плати. 

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено