Івано-Франківськ

Чоловік намагався нелегально потрапити до Румунії і потонув

Це вже не перший смертельний випадок.

FB IMG 1652095048212 scaled

На Закарпатті прикордонники відділення «Великий Бичків» виявили трьох порушників, які намагалися незаконно потрапити у Румунію. Одному з них втонув, доля ще одного наразі невідома.

Про це повідомили на сторінці
Західного регіонального управління Держприкордонслужби України-Західний кордон, пише ПІК.

Чоловіки, побачивши правоохоронців, поспішили подолати річку Тису, яка зараз доволі повноводна. Прикордонники  України поінформували про втікачів своїх румунських колег та рятувальні служби.

FB IMG 1652095050894 scaled

«Як з’ясувалося, зі стрімкою течією Тиси впорався один порушник, який живим дістався до суміжної країни. Тіло його 30-річного супутника виявили біля румунського берега під час спільних пошукових заходів, участь у яких взяли прикордонники України та Румунії, а також рятувальники ДСНС державного пожежно-рятувального поста селища Великий Бичків. Доля ще одного порушника кордону наразі невідома» – додали у службі.

Зауважимо, що вже у травні прикордонники Мукачівського загону затримали близько двох десятків військовозобов’язаних чоловіків, які намагались незаконно перетнути кордон.

Від початку повномасштабного російського вторгнення на ділянці загону зафіксовано 5 випадків загибелі чоловіків під час спроби нелегально потрапити закордон на небезпечних річкових чи гірських ділянках.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено